StudyMaps: Articolele de credință, Biserica Nazarineanului

StudyMap, Articolele de Credință

Ce este StudyMaps? 
Este pur și simplu un instrument de studiu și învățare. Este un ajutor vizual care nu se bazează pe abilitatea cuiva de a citi. Elementele grafice, uneori împreună cu text, susțin procesul de învățare.

De ce imagini?
Mulți oameni recunosc că imaginile pot fi un ajutor eficient pentru studiu. Imaginile sunt considerate a fi un instrument folositor pentru a preda persoanelor analfabete, indiferent dacă sunt adulți sau copii.

Imaginile pot fi folosite și pentru alte scopuri. De exemplu, imaginile pot comunica multă informație într-un timp scurt; așa cum se spune "o imagine valorează cât o mie de cuvinte". Programele TV, filmele, paginile de internet și agenții de publicitate au înțeles repede potențialul imaginilor și le folosesc din greu. Cu toate acestea, utilizarea imaginilor în educația occidentală este marginalizată, dacă nu chiar respinsă din "educația serioasă".

StudyMaps sunt dezvoltate cu convingerea că imaginile pot fi folosite pentru a preda în mod eficient atât analfabeților cât și celor care știu să citească. Vom discuta acum despremodul de utilizare a imaginilor pentru structurarea și susținerea procesului de învățare, indiferent de nivelul de educație al persoanei căreia i se predă.

Este simplu să învățăm cum să folosim StudyMaps?
Un „Ghid complet pentru predarea Articolelor de credință” este disponibil mai jos. Accesează StudyMaps.org pentru a găsi multe resurse adiționale, în multe limbi.

Tags